Respect is meer dan een woord


Dik Sanders


Dik is zelfstandig trainer met een eigen trainingsbureau, DWS Training. Hij heeft een eigen klantenkring en werkt samen met verschillende zelfstandige trainers en trainingsbureaus. Dik daagt een OR graag uit om samen te werken aan een gezonde organisatie waar doelstellingen worden gehaald en mensen met plezier werken. In zijn maatwerktrainingen verbindt hij op dynamische wijze inhoud, vaardigheden én samenwerking.


Hoe kom je samen van plan tot resultaat? Waar mogelijk slaat hij een brug tussen sport en ondernemen. Beter een doel voor ogen dan een doelpunt tegen. Mensen kunnen topprestaties neerzetten als ze verantwoordelijkheid nemen en in actie komen. Dik werkt graag met verschillende mensen met verschillende achtergronden. Hij spreekt de taal van de werkvloer en geeft praktische tips en suggesties. Hij brengt kwaliteiten in beeld en helpt een OR hier in de samenwerking gebruik van te maken.

Dik volgde HBO Sociaal Cultureel Werk en HBO Theologie en Media. Sinds 2000 is hij trainer, coach en adviseur in het bedrijfsleven en in de sport. Voordat hij zijn eigen bureau startte was hij werkzaam bij SBI Training & Advies als senior OR-trainer en manager. 


DWS Training is een netwerk organisatie en werkt samen met allround trainers en adviseurs op het gebied van medezeggenschap, organisatie advies en organisatie ontwikkeling.DWS Training is sponsor van:

MHC Leusden - www.mhcleusden.nl

Stichting Fietsen voor levens - www.fietsenvoorlevens.nl
 


Teambuilder met aandacht voor het individu