Wat klanten zeggen

“Dik is een enthousiaste en pragmatische trainer. Voor elk OR-vraagstuk heeft hij nuttige tips & tricks. Het maken van een SWOT-analyse van onze organisatie was erg leerzaam en gaf ons een basis om op verder te bouwen. Hiermee doet Dik zijn slogan 'Resultaat door doen' eer aan. We gingen met een dosis (nieuwe) energie huiswaarts. Klaar om de uitdagingen waar onze OR voor staat aan te gaan!”

Eva Boontje
OR PILZ

“Dik is een fantastische trainer. Hij traint onze OR al jaren en toch weet hij ons steeds weer te boeien en de lat ligt ieder jaar weer hoger.  Dik kent onze onderneming en voelt de mensen goed aan. Hij weet goed de aansluiting te vinden bij veranderende behoeftes vanuit de OR en speelt met actuele onderwerpen daar goed op in.
Kenmerkend voor Dik: Empathisch, betrouwbaar, deskundig en ervaren. Dik pakt door en schuwt de discussie niet. Bovendien heeft Dik een goed netwerk aan professionals in het medezeggenschapsveld om onderwerp specifieke vragen uit te diepen. Daarnaast is het gewoon een aardige en prettige persoon om mee te werken.”


Clarinda Kramer-Brienen
Ambtelijk Secretaris OR Van Oord

“Als medezeggenschap van Heijmans werken wij sinds een jaar of 10 zeer regelmatig samen met Dik en zijn staf. Dik weet telkens gezamenlijke trainingsdoelen in ‘leerbare brokken’ te verdelen en daarmee het resultaat te behalen. Hij is hiervoor bereid zichzelf telkens opnieuw uit te vinden om een echte bijdrage te kunnen leveren. Zijn specialiteit zijn scenariotrainingen en cultuur- en gedragsverandering.”

Shiva von Stetten
OR Voorzitter Heijmans

“Dik Sanders is een betrokken persoon die op een heldere en duidelijke manier iets uitlegt en ook de tijd neemt en geeft aan de individuele mens. Het thema ‘vergaderen’ werd zodanig gegeven dat het erg leuk en leerzaam was.
Ik kijk terug op drie zeer leerzame dagen en een leuke samenwerking met DWS Training, ik hoop dat ik vaker een training kan/mag volgen met dit bedrijf.”

Jacqueline van de Boon
OR Syntus Utrecht

“Enkele jaren geleden bestond de ondernemingsraad van BUVA uit los zand. Dik heeft ons geholpen middels zijn trainingen om een team te worden en om focus aan te brengen. Hij heeft ons getraind in het kritisch lezen en beoordelen van teksten. Ook hebben we rollenspellen gedaan om effectiever te leren te vergaderen en om beter te kunnen communiceren met de directie.”

Louise Knol
OR BUVA

DWS Training
KVK nr. 32120077
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring